Студенти університету побували на екскурсії на ПАТ «Карлсберг Україна» «Львівська пивоварня»

15 травня 2017 року студенти денної форми навчання третього курсу напряму «Менеджмент» факультету економіки та менеджменту (ФЕМ) та студенти п’ятого курсу спеціальності «Біомедична інженерія» факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії (ФПТ) під керівництвом доцентів кафедри менеджменту у виробничій сфері Зяйлик Марії Федорівни та Гарматюк Оксани Олегівни відвідали підприємство, яке з 1715 року є символом славетного міста Львів – ПАТ «Львівська пивоварня».

Студенти побачили особливості технологічного процесу пивоваріння, ознайомилися з виробничими потужностями підприємства та основними етапами розливу та пакування напоїв. Вони були вражені високою технологічністю, автоматизацією та комп’ютеризацією ліній.

Студенти також відвідали музейно-культурний комплекс пивної історії – «Львіварню», де від екскурсовода дізнались про історію пивоваріння, історію розвитку самої Львівської пивоварні, відомості про колишніх власників та побачили експонати музею, які були яскравим підтвердженням розповіді.

Було цікаво та пізнавально!