Команда університету — срібний призер обласних змагань серед команд галузевих профспілок та трудових колективів виробничої і соціальної сфер з волейболу

20 травня 2017 року Тернопільська обласна рада профспілок разом з управлінням фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА проводили фінальну частину обласних змагань серед команд галузевих профспілок та трудових колективів виробничої і соціальної сфер з волейболу.

Змагання проводились у ЗОШ № 24 міста Тернополя. Обласну організацію профспілки працівників освіти і науки України представляла команда викладачів ТНТУ ім. І. Пулюя.

Після двох перемог у підгрупі з однаковим рахунком 2:0, спочатку над Укрпоштою, а відтак і над Укртелекомом, наші волейболісти у фіналі за чемпіонство зустрілися з медиками, де вибороли почесне друге місце.

Пам’ятним кубком, грамотами та срібними медалями нагороджені: Баран Ігор Олегович, доцент кафедри інформатики і математичного моделювання; Грицай Юрій Володимирович, аспірант; Лесів Володимир Васильович, ст. викладач кафедри радіотехнічних систем; Осадца Ярослав Михайлович, доцент кафедри світлотехніки та електротехніки; Поталіцин Сергій Юрійович, асистент кафедри світлотехніки та електротехніки, Чубатий Юрій Олегович, ст. викладач кафедри світлотехніки та електротехніки та капітан команди Салук Іван Андрійович, доцент кафедри фізичного виховання і спорту.

Вітаємо!