Подяка від учасників конференції «Обладнання і технології сучасного машинобудування» від ХНТУ

Шановний Петре Володимировичу!

Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя є ініціатором і головним організатором Всеукраїнської науково-практичної конференції «Обладнання і технології сучасного машинобудування», яку було проведено 11-12 травня 2017 року. В роботі конференції прийняли особисту участь викладачі і науковці Херсоського національного технічного університету.

Враховуючи їх позитивні враження від високого організаційного рівня проведення конференції, високу якість опублікованих матеріалів доповідей, широкого складу залучених учасників з інших ВНЗ України, ознайомлення з сучасною матеріально-технічною базою Тернопільського національного технічного університету, вражень та переданого досвіду від перспективних і реалізованих наукових напрямів досліджень, висловлюємо подяку Вам особисто, як Голові програмного комітету і всьому складу Організаційного комітету конференції!

Просимо висловити особливе шанування від ХНТУ доктору технічних наук, професору Луціву Ігорю Володимировичу, декану факультету інженерії машин, споруд та технологій к.т.н., доценту Лещуку Роману Ярославовичу та к.т.н., доценту Кобельнику Володимиру Романовичу за найтепліший прийом, поважне відношення до гостей конференції, забезпечення високого комфорту розміщення учасників з інших міст України і створення дружнього настрою проведення засідань, що сприяє одержанню нових накових результатів, корисних для освіти і промисловості України!

Від імені і за дорученням учасників конференції «Обладнання і технології сучасного машинобудування» від ХНТУ,

З повагою,
Ректор Херсонського національного технічного університету
Ю.М.Бардачов