Відкрито тріал-період доступу до інформаційних продуктів компанії Datamonitor та видавництва Oxford Reference Online з 10 травня 2009 року до 09 червня 2009 року. Доступ здійснюється з локальної мережі Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя.

Datamonitor

Доступ здійснюється до інформаційних продуктів MarketLine і Business Insights. Увага: частина інформаційних матеріалів, а також деякі функції виводу інформації, заблоковано у тестових версіях.

Oxford Reference Online

OXFORD SCHOLARSHIP ONLINE — колекція більше ніж 2000 книг видавництва Oxford з біології, бізнесу та менеджементу, класики літератури, економіки та фінансів, лінгвістики, історії, літератури, математики, музики, політичних наук, філософії, фізики та питань релігії.

Детальна інформація за адресою http://fds.oup.com/www.oup.com/pdf/online_products/osoflier.pdf

Oxford Reference Online - Premium Edition
Система включає більше 1 млн. довідкових статей по 25 предметних розділах. Все з питань від архітектури (А) до зоології (Z). Колекція охоплює повний текст більш ніж 130 довідників, словників (в тому числі двомовні французькі, іспанські, італійські та латинські. До неї входять деякі тезауруси та граматичні довідники, плюс більше 12,000 ілюстрацій та 500 повнокольорових мап. Система оновлюється 3 рази на рік, без додаткової оплати.

Дивіться повний перелік видань, що включені у систему.

Oxford English Dictionary - всесвітньо відомий і найбільший словник англійської мови. Він включає 600 000 слів, що використовувалися на протязі останніх 1500 років. Онлайнова версія словника здатна підтримувати різноманітні дослідження розвитку англійської мови. УВАГА! Для доступу до системи необхідно скористатися розділом меню (права частина екрану) «ENTER OED Online» в формі OED Online Subscribers.

Додаткова інформація по доступу до інформаційних продуктів компанії Datamonitor та видавництва Oxford Reference Online — http://www.informatio.org.ua/HTML/UKR/trials_ukr.html