Іноземні студенти ТНТУ отримали дипломи про вищу освіту

6 липня 2017 року на факультеті по роботі з іноземними студентами відбувся випуск бакалаврів. Цьогоріч дипломи отримали 62 випускники, із яких 7 — дипломи з відзнакою.

Випускники навчалися за спеціальностями: «Інженерна механіка», «Програмна інженерія», «Електротехніка, електромеханіка та електротехнології», «Будівництво», «Менеджмент», «Харчові технології та інженерія», «Зварювання», «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».

Ведучими дійства були Алета Мапедзе Няша та Тай Рюбен.

Розпочалося свято із показу відеоролика про випускників з моменту, коли вони тільки приїхали в Україну і до випуску.

З вітальними словами до випускників звернулися: ректор Петро Ясній, проректор з міжнародного співробітництва Тетяна Вітенько, декан факультету Богдан Ковалюк та наставник 4 курсу Ліліана Джиджора.

Розділити цей незабутній день разом із випускниками приїхало чимало рідних та друзів із-за кордону та інших міст України. Зворушливим моментом свята стала промова мами Тафадзви Мамвури — Дороті Біанчіні, яка звернулася до випускників, а зокрема, до свого сина, із напутнім словом.

Саме для усіх батьків та друзів Едді Каузуу Утуї підготував музичний дарунок — пісню “I can’t help falling in love with you”.

Уже стало доброю традицією вручення нагород кращим викладачам та представникам різних підрозділів за їхні зусилля, допомогу та підтримку у становленні та розвитку іноземних студентів. Так, пам’ятні нагороди отримали: ректор Петро Ясній, проректор з міжнародного співробітництва Тетяна Вітенько, декан факультету Богдан Ковалюк, заступник декана Ірина Крамар, працівники деканату ФРІ Оксана Красненька та Людмила Гумницька, наставник Ліліана Джиджора, викладачі — Микола Береженко, Михайло Гудь, Наталія Загородна, Наталія Кара, Вадим Коваль, Катерина Козак, Любов Костик, Ірина Котовська, Тетяна Кужда, Наталія Мариненко, Богдана Млинко, Ольга Мосій, Ярослав Осадца, Іван Підгурський, Микола Підгурський, Чеслав Пулька, Віктор Сенчишин, Андрій Сорочак, Михайло Фриз.

Найочікуванішим моментом було, звичайно, вручення дипломів.

Справжньою несподіванкою для випускників та гостей став танець у виконанні викладачів та студентів, який виконали сім чарівних пар: Ірина Крамар та Сакеус Туйенікумве Наканиала, Юлія Заярна і Патрік-Марлін Далла-Мерсі, Ліліана Джиджора та Айед Алміаммар, Джоанна Капія та Володимир Шанайда, Катерина Козак та Едді Утуї Каузуу, Наталія Мариненко та Самюель Лотсі, Ндателела Хенок і Мунарадзі Патрік Чінгошо. Викладачі разом із студентами виконали вальс під пісню "A Thousand Years".

Заступник декана Ірина Крамар вручила грамоти кращим випускникам, котрі проявили себе у різних заходах, проведених на факультетському, університетському та міському рівнях.

На завершення свята, випускники Едді Каузуу Утуї та Джосеф Шівуте подарували пісню “Stand up for the Champions”, танцювали під яку, і випускники, і гості свята.

Вітаємо випускників та бажаємо їм нових здобутків у житті, професійної самореалізації та щасливого майбутнього!