Представники ТНТУ беруть участь у заходах в рамках реалізації Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України

Прагнучи покращити якість вищої освіти в Україні, Британська Рада у партнерстві з Інститутом вищої освіти Національної Академії педагогічних наук України та Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія), а також за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить Програму розвитку лідерського потенціалу університетів України.

ТНТУ ім. Івана Пулюя у 2017 році став одним із 14 університетів України, чий проект переміг у даній програмі.

6 - 7 липня 2017 року в Києві відбувся другий модуль програми, на якому компоненту «Майбутні лідери» від нашого університету представили учасники проекту: завідувач кафедри економіки та фінансів, д.е.н., професор Панухник Олена Віталіївна і канд.філол.наук, начальник відділу міжнародних проектів ТНТУ Дудар Олена Вікторівна.

Відкритість до нових ідей, креативність і гарну роботу в командах показали учасники під час сесій другого модулю «Майбутніх лідерів». Різноаспектні види навчання, підготовлені та проведені британськими й українськими модераторами, надали багато можливостей новим лідерам щодо отримання інноваційних знань і навичок з метою максимального розкриття свого лідерського потенціалу.

Даний захід зумів об'єднати набуття корисного досвіду та хороших вражень. Отримані знання та новітні підходи дозволили учасникам розширити можливості стати «агентами змін» у власних університетах та академічній спільноті загалом, здійснити маленькі професійні відкриття, поділитися креативними ідеями з вітчизняною університетською спільнотою та мати нагоду приємного спілкування з однодумцями та колегами.