Літня школа професійного розвитку в рамках проекту Британської Ради в Україні

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя продовжує співпрацювати з Британською Радою в Україні в рамках проекту «Англійська мова для університетів». Викладачі університету взяли участь у літній школі професійного розвитку, яка відбувалася з 13 по 19 липня 2017 року у м. Києві.

Для викладачів це була чудова нагода вивчати та практикувати сучасні методики викладання англійської мови та фахових дисциплін, обмінятися досвідом і сформувати нові професійні зв’язки. Отриманий досвід і знання допоможуть суттєво поліпшити якість викладання в університеті.

ТНТУ імені Івана Пулюя представили:

  • ATE (Academic Teaching Excellence)
    Боднарчук Ігор Орестович, доцент кафедри комп’ютерних наук
  • CiVELT: Language of ESP
    Джиджора Ліліана Анатоліївна, старший викладач кафедри української та іноземних мов
    Щур Наталя Миколаївна, викладач кафедри української та іноземних мов
    Процик Ганна Михайлівна, викладач кафедри української та іноземних мов
    Пікалова Анна Олександрівна, викладач кафедри української та іноземних мов
    Мороз Людмила Богданівна, інспектор деканату факультету по роботі з іноземними студентами, викладач Центру іноземних мов

В рамках проекту Британська Рада в Україні провела спеціальний тренінг для фасилітаторів, які повернувшись у свої університети зможуть ділитися досвідом з колегами. Наш університет представила старший викладач кафедри української та іноземних мов Штанюк Олеся Миколаївна.

Висловлюємо щиру подяку за організацію тренінгу менеджеру проекту Жанні Севастьяновій та координатору проекту Надії Удовій.