Соціальна карта Тернополянина

Враховуючи рішення міської ради від 28.07.2017 року № 7/16/34 «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) в міському пасажирському транспорті, незалежно від форм власності» в м.Тернополі здійснення оплати проїзду в міському транспорті відбуватиметься за допомогою електронних квитків

Станом на сьогоднішній день учні та студенти, що навчаються в навчальних закладах міста Тернополя, мають право на пільговий проїзд за умови наявності учнівського/студентського квитка, а після повного запровадження АСООП за наявності електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина».

У разі відсутності, після впровадження АСООП, електронного квитка «Соціальної карти Тернополянина», студенти не будуть мати змоги скористатись пільговим проїздом, а змушені будуть оплачувати повну вартість проїзду за диференційованим тарифом.

Документи на оформлення «Соціальної карти Тернополянина» можна подати у Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) за адресою вул.Князя Острозького 6, тел. (0352) 40-41-93.