Представники ТНТУ беруть участь у заходах в рамках реалізації Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України

З метою покращення якості вищої освіти в Україні, Британська Рада у партнерстві з Інститутом вищої освіти Національної Академії педагогічних наук України та Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія), за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить Програму розвитку лідерського потенціалу університетів України.

У 2017 році ТНТУ ім. Івана Пулюя став одним із 14 університетів учасників програми.

28 - 29 вересня 2017 року в Києві відбувся третій модуль Програми, на якому компоненту «Майбутні лідери» від нашого університету представили учасники проекту — завідувач кафедри економіки та фінансів, д.е.н., професор Панухник Олена Віталіївна та канд.філол.наук, начальник відділу міжнародних проектів ТНТУ Дудар Олена Вікторівна.

Заходи, спрямовані на реалізацію проекту інноваційних змін задля розвитку університетів, дозволили учасникам опанувати практики застосування лідерського потенціалу та обговорити ідеї щодо введення механізмів оновлення університетських стратегій в умовах розширеної автономії. Представники усіх вишів отримали сертифікати, що засвідчують успішне завершення Програми «Майбутніх лідерів».

Висловлюємо щиру подяку за організацію навчальних модулів директору Інституту Вищої освіти Національної Академії педагогічних наук України Світлані Калашніковій, менеджеру Програми (Британська Рада) Олесі Компанієць, представнику Фундації лідерства у вищій освіті (Велика Британія) Стюарту Ханту.