Студенти-маркетологи завітали на екскурсію до TV-4

12 жовтня 2017 року студенти першого курсу спеціальності «Маркетинг» під керівництвом доцента кафедри промислового маркетингу Семенюк Світлани Богданівни відвідали телекомпанію TV-4.

Директор телекомпанії Юлія Винокур ознайомила студентів з історією створення та розвитку компанії, сучасними викликами та перспективами, наголосила на потребі спеціалістів з маркетингу в їхній діяльності, а також розповіла, які вимоги вони ставлять до претендентів на посаду маркетолога. «Наша компанія потребує на сьогоднішній день маркетолога, і на цій посаді може бути кожен з вас, якщо ви креативний, творчий, відповідальний і маєте бажання вчитися», — зазначила Юлія Миколаївна.

Також студенти відвідали відділ реклами та маркетингу, де охоче «засипали» рекламістів своїми запитаннями, відділ новин та інформації, де свій майстер-клас із читання новин показала журналіст Світлана Наконечна, а також про цікаві деталі роботи поза кадром розповіла шеф-редактор відділу авторських програм Наталя Стецюк.

Наші студенти взяли участь у зйомці програми «Тернопільська погода» та подякували телекомпанії TV-4 за цікаву екскурсію.