IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»

11 - 12 жовтня 2017 року на базі університету відбулася IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості». Організатором заходу виступила кафедра харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя за підтримки Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (м. Львів, Україна), Могильовського державного університету продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь), Польської Академії Здоров'я (м. Жешув, Республіка Польща), Національного аграрного університету (м. Нітра, Словаччина), Тернопільської обласної організації Українського союзу науково-технічної інтелігенції та Міністерства освіти та науки України.

На конференцію було подано 92 тези доповідей з України, Республіки Білорусь та Польщі.

Конференцію відкрив проректор з наукової роботи професор Рогатинський Роман Михайлович. Привітали учасників конференції завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії д.б.н., професор Покотило Олег Степанович, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Хомінець Василь Петрович, заступник директора з кадрових питань Корпорації «Агропродсервіс» Воробець Петро Петрович, Президент Польської Академії Здоров’я Марек Варенчук.

З нагоди проведення Міжнародної науково-технічної конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Подяками від міського голови та Почесними грамотами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя були відзначені кращі науково-педагогічні працівники кафедри.

IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» проводилася з метою висвітлення основних результатів наукових досліджень, здобутків, відкриттів у харчовій науці за останні роки в Україні та світі, а також представлення досягнень провідними виробниками харчових продуктів у нашому регіоні. Разом з тим, у конференції було висвітлено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів в проекції нових національних стандартів.

Під час роботи конференції одночасно проходила виставка харчової продукції підприємств та виробників: Корпорації «Агропродсервіс», ТОВ «Микулинецький Бровар», Фармацевтичної компанії «DuoLife» (Польща), ТОВ «Агробізнес», ПП «Агроспецгосп», Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола та багатьох інших.