Конкурси для студентів на участь в академічній мобільності за програмою Erasmus+

Проводяться конкурси серед студентів 3-го та 5-го курсу на участь у академічній мобільності в рамках програми Erasmus+ в наступні університети-партнери:

  • Каунаський технологічний університет (Литовська Республіка) для студентів 3 та 5 курсу за спеціальністю «Харчові технології». Загальна тривалість мобільності у весняному семестрі, що буде фінансуватись – 5 місяців. Одному переможцю конкурсу виплачуватимуть щомісячну стипендію, необхідну для харчування та проживання, та відшкодують витрати на проїзд за кошти проекту.
  • Вищий професійний державний університет в Нисі (м.Ниса, Республіка Польща) для студентів 3 та 5 курсу за спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Загальна тривалість мобільності у весняному семестрі, що буде фінансуватись – 5 місяців. Одному переможцю конкурсу виплачуватимуть щомісячну стипендію, необхідну для харчування та проживання, та відшкодують витрати на проїзд за кошти проекту.
  • Опольський політехнічний університет (Республіка Польща) для студентів 5 курсу за спеціальностями «Галузеве машинобудування», «Прикладна механіка», «Будівництво та цивільна інженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Телекомунікації та радіотехніка», «Менеджмент». Загальна тривалість мобільності у весняному семестрі – 5 місяців. Переможцям конкурсу буде надана можливість навчатися безоплатно 1 семестр за умовами нульового гранту. Студенти самостійно несуть витрати на харчування та проживання та проїзд. Студенти отримують можливість навчатися в подальшому за програмою подвійних дипломів в Опольському політехнічному університеті.

Початок мобільності запланований на лютий-березень 2017/2018 навчального року.

Вимоги до кандидатів:

  1. Рівень мовної підготовки не нижче B1. Сертифікат не обов’язковий. Кандидати проходитимуть тестування на базі Центру іноземних мов ТНТУ.
  2. Середній бал успішності не нижче 4.5 (що підтверджується довідкою з деканату).
  3. Мотиваційний лист англійською мовою про навчання у відповідний університет.
  4. Активна участь у науково-дослідній роботі.

Загальні правила мобільності студентів ТНТУ ім. Івана Пулюя розміщені за посиланням: http://tntu.edu.ua/?p=uk/about/inter/mobility-rules

Відбір учасників мобільності здійснюватиметься на умовах конкурсу. Від університету буде подано лише одну кандидатуру на один університет. Перевага буде надаватись кандидатам з вищими балами успішності.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно:

  1. Заповнити реєстраційну форму (згідно додатку, відповідно до обраного партнерського університету) та, разом з довідкою про успішність, подати її у відділ міжнародних зв’язків (вул. Руська, 56, корпус 2, каб. 44).
  2. Пройти тестування в Центрі іноземних мов ТНТУ ім. Івана Пулюя для оцінки рівня мовної підготовки.

Кандидати, яким за результатами відбору буде надано позитивне рішення щодо участі у академічній мобільності, повинні будуть заповнити комплект документів, що включає аплікаційну форму та угоду на навчання (Learning Agreement). Форми документів будуть надіслані відібраним кандидатам.

Кінцеві терміни:

Реєстрація у відділі міжнародних зв’язків та подання довідки про середній бал успішності до 9 листопада 2017 року
Проходження тестування у Центрі іноземних мов ТНТУ ім. Івана Пулюя 9 листопада 2017 року (час тестування буде узгоджений)
Результати відбору до 15 листопада 2017 року