Триває набір заявок в рамках проекту-конкурсу Polish-Ukrainian High-Tech Hub 2017

До 20 листопада п.р. триває набір заявок в рамках проекту-конкурсу Polish-Ukrainian High-Tech Hub 2017, скерованого як до українських стартапів, винахідників i інноваторів, так і до польських інвесторів та інвестиційних фондів. Це перша такого роду ініціатива, метою якої є створення поштовху для розширення польсько-української співпраці у сфері фінансування інновацій.

8 грудня п.р. провідні польські інвестори та стартапи з України зустрінуться у Києві під час першої такого плану конференції, метою якої буде підбиття підсумків конкурсу.

У рамках проекту кожен український стартап, інноватор, винахідник і автор інноваційного проекту може подати свій проект до конкурсного розгляду. Єдиною умовою на початковому етапі є заповнення заявки англійською мовою. Заявка розміщена на сайті: http://startuphub.pl/kyivtechhub17/

 

Реєстрація проектів закінчується 20 листопада 2017 р.

Далі фонд Startup Hub Poland проаналізує надіслані проекти та обере 30 найкращих команд для представлення можливостей їх реалізації з точки зору бізнесу та технологічних рішень під час конференції, яка відбудеться 8 грудня 2017 р. У Києві (докладна програма на інтернет-сторінці заходу). Участь у конференції є безкоштовна, a автори проектів і інвестори, які зацікавлені в участі можуть пройти електронну реєстрацію на інтернет-сторінці заходу.

Організатори:

  • Міністерство розвитку РП,
  • Відділ сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства РП у Києві,
  • Польське агентство інвестицій і торгівлі,
  • Фонд Startup Hub Poland,
  • Польський Інститут у Києві.

Проект реалізується за підтримки програми Польська допомога з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.