До уваги студентів!

Практика в Німеччині з АПОЛЛО

Запрошуємо студентів 1-2 курсів факультету інженерії машин, споруд та технологій і факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії на презентацію програми практики Асоціації із співробітництва в області екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі АПОЛЛО (м. Берлін, Німеччина), яка відбудеться 14 листопада о 14:30 в ауд. 58 навч. корпусу №2 (читальний зал бібліотеки).

Для студентів 3-го курсу факультету інженерії машин, споруд та технологій і факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії, які бажають проходити практику в Німеччині влітку 2018 року, буде проводитись співбесіда з представниками програми АПОЛЛО 14 листопада о 10:00 в ауд. 44 навч. корпусу №2 (відділ міжнародних зв’язків).

Зазначимо, що під час проходження програми практики студенти матимуть можливість ознайомитися з сучасними технологіями харчової та переробної промисловості, сільськогосподарськими машинами та механізмами, засобами автоматизації передових аграрних підприємств, покращити володіння німецькою мовою. З 2011 року участь у даних практиках уже взяли 35 студентів ТНТУ.

Для участі у співбесіді з метою проходження практики в Німеччині необхідно зареєструватися у відділі міжнародних зв’язків к.44 (корпус №2), тел. 519729.