Увага! Оголошено конкурс на участь у бізнес-інкубаторі!

Стань успішним підприємцем!

СТАНЬ УЧАСНИКОМ БІЗНЕС-ІНКУБАТОРА

Громадяни, які хочуть спробувати себе у бізнесі, мають унікальну можливість заручитися підтримкою команди професіоналів. За ініціативи Тернопільської обласної державної адміністрації при Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості незабаром розпочне роботу перший в області бізнес-інкубатор.

Учасником Бізнес-інкубатора може стати кожен, — як особи, які тільки планують розпочати бізнес так і діючі підприємці.

Бізнес-інкубатор — це можливість для людей, які хочуть займатися бізнесом, отримати супровід у започаткуванні та веденні підприємницької діяльності. Учасником може стати кожен, не лише особи, які тільки планують розпочати бізнес, а й діючі підприємці.

Для участі в інкубаторі не обов’язково бути зареєстрованим підприємцем, достатньо мати власну бізнес-ідею, а досвідчені експерти з ведення бізнесу допоможуть втілити її у життя.

Діючі представники підприємництва зможуть отримати фахову підтримку з удосконалення свого бізнесу за допомогою менторів, тренерів, експертів, а також усю наявну інформацію про можливості, які існують для підтримки підприємництва в Україні та області.

Участь в бізнес-інкубаторі здійснюватиметься 2 шляхами:

  1. 10 переможців отримають власне робоче місце в офісі інкубатора, а також можливість обміну досвідом та знаннями з іншими учасниками інкубатора щодня впродовж року та фаховий супровід із започаткування та ведення власного бізнесу.
  2. Оберуть 20 осіб, які отримають впродовж 2 років системну підтримку з розвитку та ведення своєї підприємницької діяльності.

Для того, щоб стати учасником інкубатора, достатньо подати заяву на участь та необхідний пакет документів.

Прийом документів на участь у конкурсі триватиме до 20 листопада 2017 року.

Пакет документів подається у паперовому вигляді в Тернопільський регіональний центр підтримки підприємництва за адресою:
м. Тернопіль, вул. Грушевського 8, каб. 833, тел .: (0352) 52 31 72, моб.: 098 648 60 86, e-mail: ternopil.vrp@gmail.com .

Перелік необхідних документів:

  • Конкурсна заявка за встановленою формою;
  • Опис проектної ідеї/бізнес-плану за встановленою формою;
  • Копія Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (у разі зареєстрованого СПД);
  • Письмова згода на обробку персональних даних.

Додаткова інформація про конкурс та форми необхідних документів знаходяться на офіційних веб-сайтах Тернопільського обласного центру зайнятості та Тернопільської обласної державної адміністрації в рубриці «Підтримка бізнесу» (http://dcz.gov.ua/ter/control/uk/index, http://www.oda.te.gov.ua/).