В університеті представили бакалаврську програму спеціальності «Економіка» для випускників шкіл м. Тернополя та області

25 листопада 2017 року у читальному залі науково-технічної бібліотеки університету колектив кафедри економічної кібернетики провів презентацію спеціальності 051 «Економіка» для випускників шкіл м. Тернополя та Тернопільської області.

З вітальними словами до присутніх звернулись проректор з наукової роботи, д.т.н., професор Рогатинський Р.М. і завідувач кафедри економічної кібернетики, к.т.н., доцент Дмитрів Д.В.

Під час представлення бакалаврської програми спеціальності «Економіка», доцент Кареліна О.В., звернула увагу присутніх на можливості отримання практичних навичок бізнес-аналітика, використовуючи при цьому сучасні програмні продукти в обробці інформаційних даних, а також умінні формувати та економічно обґрунтовувати бізнес-проекти та інвестиційні проекти.

Студенти-магістри зі спеціальності «Економіка» Куріца О. та Шандрук С. презентували власні бізнес ідеї, розроблені під керівництвом доцента Гарматій Н.М.

Також участь в зустрічі взяли випускники, адже саме вони найкращим чином підтверджують практичність отриманих знань та вмінь під час навчання.

Кмітливість та ерудицію учасники зустрічі проявили під час інтелектуальної командної гри брейн-рингу «Економічні ефекти», за результатами якої були видані сертифікати, цінні призи, а переможці додатково отримали відповідні грамоти.