Подяка за плідну співпрацю

На адресу університету надійшла подяка від голови представництва «Сіско Сістемз Менеджмент Б.В.» в Україні О.О.Боднара. Корпорація «Cisco» висловлює подяку колективу вишу за плідну співпрацю щодо підготовки ІТ спеціалістів, які знаються на інноваційних технологіях та роблять вагомий внесок в цифровізацію України.

Зокрема, у листі йдеться: „Ми цінуємо той факт, що Академія «Cisco» при ТНТУ імені Івана Пулюя була започаткована ще в 1999 році, була першою в Україні та другою в СНД, і протягом стількох років залишається нашим надійним партнером. Зараз колектив академії виконує ще дві ролі — роль Центру підготовки інструкторів та роль Центру підтримки академій «Cisco». Викладачі доводять своє високопрофесійне ставлення до якості навчального процесу, підвищують власну професійну кваліфікацію, якісно навчають викладачів інших навчальних закладів та розбудовують спільноту академій в Україні. Центр підтримки проводить різноманітні події для студентів та викладачів та бере активну участь в роботі оргкомітетів подій, які організовує «Cisco»“.

Представництво корпорації також висловлює вдячність за багаторічну співпрацю Миколі Мирославовичу Митнику першому проректору, Сергію Володимировичу Марценку керівнику Центру інформаційних технологій, який є керівником Академії, Центру підготовки інструкторів та Центру підтримки академій «Cisco» та старшому викладачу Тарасу Богдановичу Лобуру, одному з найкращих тренерів інструкторів академій в Україні.

ІТ компанія бажає колективу Центру підтримки академій «Cisco» при Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя нових професійних звершень та сподівається на подальше плідне співробітництво.

Ознайомитися з листом можна тут: Лист-подяка