До уваги студентів!

Набір учасників на сесію EU Study Days in Ukraine

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують набір учасників на сесію EU Study Days in Ukraine (Єврошколи), яка відбудеться 15 - 18 лютого 2018 року в м. Ужгород (дедлайн — 30 січня о 23:00).

Починаючи з 2013 року EU Study Days in Ukraine (Єврошколи), як освітній проект Представництва Європейського Союзу в Україні, залучив понад 900 студентів останніх курсів та випускників закладів вищої освіти з усієї України. Загалом було проведено 22 сесії у різних містах України, що освітлювали такі питання як історія європейської інтеграції, дослідження цінностей у світі та Європі, освітні можливості, специфіка права ЄС, зона вільної торгівлі, енергетичні аспекти стосунків ЄС-Україна, громадський моніторинг євроінтеграційних реформ, менеджмент державних фінансів, європейський контроль за ним та багато іншого.

Це унікальна можливість для студентів поспілкуватися із провідними українськими експертами та фахівцями з ЄС, які прочитають серію лекцій про сучасний Євросоюз і стосунки між ЄС та Україною. Основна мета заходу полягає в тому, аби дати студентам нові знання про ЄС та згуртувати освічену молодь, зацікавлену в тематиці Європейського Союзу.

Двадцять третя сесія Єврошколи відбудеться 15 - 18 лютого 2018 року в м. Ужгород. Участь у Єврошколі (EU Study Days) є безкоштовною! Для відібраних студентів організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Контактна особа:
Катерина Юдіна, координатор проекту EU Study Days in Ukraine
email: eustudydays@gmail.com,
тел.: 097 321 47 30