Valeo – конкурс в області інновацій для студентів

Дедлайн: 30 березня 2018 року
Грант: 200 000 €

Valeo — міжнародний студентський конкурс, який пропонує студентам придумати автомобіль майбутнього; він повинен бути розумним, креативним, екологічним і цікавим. Команди складом 2-5 студентів (можливо +викладач) можуть представити свої проекти на англійській мові. Мета конкурсу дати можливість студентам розвинути і втілити свій талант і вміння працювати в міждисциплінарних командах. Valeo має бажання заохотити студентів з різних країн світу не тільки створювати інновації, а й розвивати навички підприємництва, даючи їм можливість розвинути свій старт-ап.

Проекти повинні запропонувати інноваційні рішення в таких областях:

  • електро автомобілі
  • автономні автомобілі
  • цифрова мобільність

Грант в 200 000 € буде розділений між трьома кращими командами.

Вимоги до кандидатів

У конкурсі можуть брати участь студенти, представники будь-яких країн і будь-яких вищих навчальних закладів. Кожен студент може бути учасником тільки однієї команди. Також в команді може бути 1 викладач.

В рамках конкурсу конкурсантам можливо доведеться здійснювати перельоти за межами їх країни, тому у конкурсантів повинен бути закордонний паспорт до жовтня 2018 року, термін придатності якого буде ще не менше шести місяців.

Лідер кожної команди повинен підготувати всю необхідну документацію для грошових переказів, якщо проект команди потрапить в другу фазу конкурсу.

Заявка на участь в проекті подається онлайн на сайті організатора: valeoinnovationchallenge.valeo.com

Крім заявки в першій фазі конкурсу необхідно подати презентацію проекту, обсягом не більше 5 сторінок з малюнками та діаграмами.

Критерії проектів: сміливі, інноваційні та оригінальні ідеї (40%); актуальність даної проблеми, очікування виробників, користувачів і суспільства (20%) щодо якості проекту, можливостей проекту; бізнес-модель проекту (40%).