Конференція наукової молоді «Економічне майбутнє України»

Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ) 30 березня 2018 року проводить у м. Києві (кінотеатр «Київ») конференцію наукової молоді «Економічне майбутнє України».

Великий українець, почесний член Римського клубу Богдан Гаврилишин казав: «Молодь змінить Україну!». Ми повністю поділяємо його погляд і прагнемо його втілення в життя.

Конференція об’єднає понад 350 студентів-економістів і викладачів з провідних університетів з усієї країни і буде присвячена питанням формування нової економічної політики та плеканню підприємництва.

Мета — допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами кращої економічної та соціальної реальності. Дати перспективним науковцям цінні дороговкази й об’єднати їхню енергію навколо ідей збалансованого та соціально орієнтованого економічного розвитку.

Спікери конференції — півтора десятка провідних міжнародних і українських економістів, науковців, успішних промисловців та підприємців.

Ключові міжнародні ТОП-спікери конференції:

  • Андерс Війкман (Швеція) — співпрезидент Римського клубу
  • Ерік Райнерт (Норвегія) — засновник фонду «Інший канон», голова Наглядової ради «CMD-Ukraine»
  • Гаррі Джейкобс (США) — член Римського клубу, головний виконавчий директор і голова ради World University Consortium, головний виконавчий директор World Academy of Art & Science

Українська асоціація Римського клубу пропонує 300 студентам економічних спеціальностей та викладачам можливість взяти участь у Конференції безкоштовно. Обов’язковою умовою реєстрації у Конференції є заповнення мотиваційного есе.  Нам важливо чому Ви прагнете взяти участь у Конференції і як Ви плануєте застосувати отримані знання та сприяти діяльності Української асоціації Римського клубу. Автори мотиваційних есе, які пройдуть відбір організаторів Конференції, отримають запрошення на Конференцію безкоштовно. Співорганізатор Конференції — Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) — надає можливість гарантовано забезпечити собі участь у заході, придбавши квиток.

Зареєструватись на Конференцію та ознайомитися з умовами участі й більш детальною інформацією можна на сайті http://www.clubofrome.org.ua/golovna/ysc/. У разі виникнення запитань просимо звертатись до професора кафедри економіки та фінансів д.е.н. Мариненко Наталії Юріївни, конт.тел. 0962251737.