Свято вручення дипломів магістрам-випускникам факультету економіки та менеджменту об’єднало поважних гостей, професорсько-викладацький склад та студентство факультету

На факультеті економіки та менеджменту знову свято – вручення дипломів випускникам-магістрам 2018! Цьогоріч дипломованими магістрами стали більше сотні випускників: зокрема 82 дипломи отримали випускники денної форми навчання, з них 36 – з відзнакою, та 23 дипломи – випускники заочної форми навчання, з них 4 – з відзнакою.

На жаль, не усім, хто навчався з цьогорічними випускниками, судилося дійти до цього святкового дня – Дня випуску та отримання дипломів. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять Степана Стефурака, який героїчно загинув, відстоюючи територіальну цілісність та незалежність нашої держави на Східних рубежах у 2014 році, та Марти Зінчук, яка за прикрим збігом обставин, трагічно загинула кілька місяців тому, а також усіх воїнів-героїв, які віддали своє життя за національну ідею, територіальну цілісність України.

Зі словом-молитвою звернувся до випускників духовний капелан університету, священик храму Покрови Пресвятої Богородиці міста Тернополя, отець Ярослав Шевчук, який сказав, що зміни в Україні сьогодні залежать від кожного з нас, від усіх, хто сподівається на працю та реалізацію своїх можливостей в цій країні, хто прагне нової якості життя!

Напутні та щирі слова вітань випускникам звучали від проректора з науково-педагогічної роботи Дячука Степана Федоровича, який сказав, що навіть по-доброму заздрить їм, адже вони молоді, енергійні, ініціативні, їм будувати своє майбутнє та майбутнє нашої держави.

На святкове дійство були запрошені керівники підприємств нашого міста: директор ТОВ «Скалхайф» – Майєр-Хомінська Наталія Богданівна та керівник відділення Західного головного регіонального управління КБ «ПриватБанк» – Кобель Василь Миколайович, які привітали «новоспечених» випускників та розповіли про перспективи працевлаштування у своїх компаніях.

Зі здобуттям наукового ступеня магістр та присвоєнням відповідних кваліфікацій привітали магістрів декан факультету економіки та менеджменту Ціх Галина Володимирівна, а також завідувачі кафедр та викладачі: завідувач кафедри психології у виробничій сфері – професор Буняк Надія Андроніківна, завідувач кафедри промислового маркетингу – професор Федорович Роман Володимирович, завідувач кафедри бухгалтерського обліку та аудиту – професор Білоус Ольга Степанівна, завідувач кафедри економіки та фінансів – професор Панухник Олена Віталіївна, професор кафедри менеджменту у виробничій сфері – Сороківська Олена Анатоліївна, заступник завідувача кафедри економічної кібернетики – Гац Любов Євгенівна, викладач кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва – Шерстюк Роман Петрович. А кращі випускники-магістри з «Обліку і оподаткування» отримали ще й подарунки від Регіонального представника всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Горбунової Тамари Борисівни!

Зі словами вдячності від випускників людям, які їх впевнено вели протягом років їхнього навчання, передавали свої знання, навики та досвід і дали путівку у нове доросле життя, виступила випускниця з менеджменту, одна з кращих студенток факультету – Бакса Христина!

Пісенними дарунками «Журавлі», «Сто доріг», «Весна» та танцем вітали цьогорічних випускників-магістрів творчі студенти факультету: Гарматюк, Адріана, Марцішко Сабіна, Грицаюк Юліана, Литвтненко Надія, Голод Іосіф, Максимлюк Андрій.

У добру путь, випускники-магістри факультету економіки та менеджменту! Хай щастить!!!