Досягнення наших студентів

27 - 29 березня 2018 року в Житомирському державному університеті імені Івана Франка проходив заключний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Історія України». У змаганнях за звання найкращого знавця історії держави взяли участь 103 студенти з 55 профільних та непрофільних вищих навчальних закладів України.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя на олімпіаді представили студенти факультету економіки та менеджменту: Гула Інна (гр. ПФ-11) і Бодрух Ірина (гр. ПМ-11) та їхній науковий керівник, доцент кафедри українознавства і філософії, к.і.н. Щигельська Галина Остапівна.

Учасниці продемонстрували глибокі знання з історії України. Гула Інна здобула VI місце та показала кращий результат за виконання тестових та теоретичних завдань представниками непрофільних навчальних закладів, за що була нагороджена двома грамотами. Варто відмітити, що серед переможців Інна стала єдиним представником технічного ВНЗ.

Вітаємо студентів ФЕМ Гулу Інну, Бодрух Ірину та їхнього керівника Щигельську Галину Остапівну з перемогою і бажаємо їм успіхів на шляху до підкорення наукових вершин!