II Міжнародна науково-практична конференція
«Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»

29 - 30 березня 2018 року кафедра економіки та фінансів ТНТУ ім.І.Пулюя успішно провела II Міжнародну науково-практичну конференцію «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах».

Широкий спектр запропонованої до обговорення проблематики дозволив долучитися до очної та дистанційної участі зацікавленим представникам понад 12 університетів України та Польщі, органам державної влади, місцевого самоврядування, відомим підприємствам Тернопільської області.

На конференції панувала атмосфера невимушеного спілкування, цікаві та змістовні виступи доповідачів викликали зацікавленість аудиторії та спонукали до дискусії. Поряд з поважними учасниками конференції, активну участь у заході брали студенти та аспіранти кафедри економіки та фінансів.

Організаційний комітет висловлює особливу подяку керівництву університету, представникам органів державної влади, місцевого самоврядування, промисловцям-підприємцям за підтримку та надання допомоги в організації заходу.

Наукова конференція набула резонансу у засобах масової інформації та на інтернет-сайтах, сьогодні її результати жваво обговорюють у соцмережах.