День факультету
комп'ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії

19 квітня 2018 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік» відбулося святкове дійство — День факультету комп'ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії.

У розважальному заході взяли участь студенти, викладачі, вище керівництво ФІСу. На усіх, хто завітав на свято чекали цікаві конкурси, вікторини, цінні призи та концертно-розважальна програма від студентської молоді.

З вітальним словом виступив декан факультету — Баран Ігор Олегович. Цього вечора було відзначено найактивніших студентів факультету, а також – кращих кураторів факультету: Михалика Дмитра Михайловича (куратор групи Сп-21) та Струтинську Ірину Володимирівну (куратор групи СН-11).

Веселим гумором гостей вечора розважали ведучі — Оксана Приведа та Микола Пастух. Пісенні дарунки підготували студенти факультету Дмитро Павлюк та Руслан Левицький. З чуттєвою літературною композиціє «Ти прокинешся зранку і скажеш…», яка заторкнула струни душі кожного присутнього, виступив учасник конкурсу «Монокль», студент третього курсу Луцишин Роман.

Родзинкою святкування став пісенний дарунок від вокально-інструментального ансамблю під керівництвом І. Шаблія – пісня «Пообіцяй мені» з репертуару гурту «Один в каное»: Ольга Волошинська – соло (ФПТ), Борис Шамчук – ритм-гітара (ФМТ), Ігор Телішко – бас-гітара (ФПТ), Ірина Костяк – кахон (ФЕМ) та танцювальний колектив студентів ФЕМу.

Організатори щиро вдячні відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю за підтримку та сприяння у проведенні заходу та спонсорам – Future Processing, Startup Soft, Magnetic One, Magnis, Профком ТНТУ, Ivan Puluj Media за надану фінансову підтримку та чудові подарунки!