Представників ВНЗ об'єднав навчальний семінар для поліпшення спроможності системи освіти

У рамках Консорціуму освітніх установ для поліпшення спроможності системи освіти у сфері публічного адміністрування та проекту DOBRE представники університету Наталія Кирич, Марія Рудакевич, Ольга Мосій та Олена Сороківська взяли участь у навчальному семінарі для представників ВНЗ-членів Консорціуму, що проводився 18 - 20 квітня 2018 року у м.Тернополі на базі Тернопільського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Семінар було проведено експертами Малопольської школи публічного адміністрування (м. Краків, Польща). Лекційні та практичні курси викладали Марчін Завіцкі — доктор габілітований за науковим напрямком «Публічна політика», доктор економічних наук, ад’юнкт кафедри публічного адміністрування Краківського економічного університету; Міхав Кудвач — доктор економічних наук, ад’юнкт кафедри економіки і публічного адміністрування Краківського економічного університету та Роман Жебчук — доктор філософії (економічні науки), інтерн кафедри економіки і публічного адміністрування Краківського економічного університету, координатор польсько-української співпраці в програмі DOBRE.

За результатами проведення семінару учасники отримають сертифікати підвищення кваліфікації від Малопольської школи публічного адміністрування.