Візит у Вроцлавський економічний університет

У рамках академічної мобільності за програмою Erasmus+ викладачі кафедри економіки та фінансів — д.е.н., доцент Мариненко Н.Ю., к.е.н., доцент Крамар І.Ю. (нульовий грант) та к.е.н., доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері Котовська І.В. (нульовий грант) — у період з 16 по 20 квітня відвідали Вроцлавський економічний університет (м. Вроцлав, Республіка Польща).

Даний візит є продовженням налагодженої співпраці між Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя та Вроцлавським економічним університетом.

Під час перебування в університеті д.е.н., доцентом Мариненко Н.Ю. було прочитано лекції для студентів факультету управління, інформатики та фінансів, викладачами відвідано лекції польських колег з метою обміну досвідом у сфері викладання, проведено ряд зустрічей із представниками факультету на предмет подальшої співпраці у навчальній, науковій та організаційній сферах.

Також під час візиту відбулася робоча зустріч із працівниками відділу міжнародних відносин, де було обговорено основні напрями подальшої співпраці між університетами, зокрема щодо реалізації програми подвійних дипломів.