На виробничих потужностях ТОВ «ОСП Корпорація Ватра»

Для закріплення теоретичних знань з дисципліни «Технологія електротехнічного виробництва» студенти першого курсу факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» 7 травня 2018 року відвідали підприємство електротехнічного профілю зі спеціалізацією виготовлення світлотехнічної продукції — ТОВ «ОСП Корпорація Ватра».

Метою екскурсії було ознайомлення з технологією електротехнічного виробництва та системою електропостачання виробничих потужностей даного підприємства.

На дільницях виготовлення комплектуючих деталей з реакто- й термопластів, стального й алюмінієвого прокатів, в тому числі фасонного, студенти звернули увагу на прокладення кабельно-провідникових елементів системи електропостачання від цехових КТП 10/0,4 кВ як вздовж стін, так і у підлозі до виробничого устаткування. Особливу увагу студентів привернуло використання сучасних технологій високоефективного виготовлення деталей світлотехніки верстатами з ЧПУ на дільниці штампування, а також нанесення полімерного порошкового покриття на силумінове литво й стальні конструкційні деталі світильників.

Завершення екскурсії проходило у виставковому залі ТОВ «ОСП Корпорація Ватра», де були представлені промислові зразки, які виготовляє підприємство.

На завершення керівники екскурсії, працівники кафедри електричної інженерії — доцент Осадца Я.М., доцент Сисак І.М. та старший викладач Поталіцин С.Ю. підвели підсумки зустрічі.