Наш студент серед кращих

Упродовж 15 - 18 травня 2018 року на базі кафедри «Технологія машинобудування ім. А.О. Маталіна» Одеського національного політехнічного університету відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія машинобудування» зі спеціальності «Прикладна механіка».

В олімпіаді взяли участь студенти з провідних вищих навчальних закладів України, що здійснюють підготовку спеціалістів у галузі технології машинобудування.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя на олімпіаді представляли студенти груп МТ-41 і МВс-42 факультету інженерії машин, споруд та технологій — Ласько Віктор та Лось Ігор.

За результатами практичних змагань призове місце серед представників класичних університетів отримав студент ТНТУ Ласько Віктор (науковий керівник — професор кафедри технології машинобудування, д.т.н. Васильків Василь Васильович), який здобув перше місце в номінації «Застосування САПР», а також відзначений призом — наручним годинником та грамотою за оригінальні технологічні рішення.

Вітаємо студента нашого університету з високим досягненням, бажаємо йому та його колегам натхнення, успіхів і нових наукових звершень!