Співпраця з польськими освітніми закладами триває

23 травня 2018 року університет у рамках робочого візиту відвідали члени польської офіційної делегації: Ірена Сорокож — проректор з організаційних питань Державного університету в Ельблонзі та представники Ельблонзького університету гуманітарих та економічних наук — професор Магдалена Дубелла-Поляковська та заступник декана факультету адміністрації та суспільних наук Ізабелла Середоха. Гості зустрілися з керівництвом університету: ректором проф. Петром Яснієм, проректором з міжнародного співробітництва Тетяною Вітенько, деканами та заступниками деканів з міжнародного співробітництва.

Учасники зустрічі мали нагоду обговорити вектори партнерства, які сприятимуть розвитку міжнародних зв'язків та піднесенню наукової роботи вищих навчальних закладів.

Варто зазначити, що Угода про співпрацю між Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя та Державним Університетом в Ельблонзі, підписана у рамках робочого візиту ректора проф. Петра Яснія, дає можливість імплементувати навчання українських та польських студентів за програмою подвійного диплому, наукове стажування викладачів та студентської молоді, спільну проектну діяльність тощо.

Партнерство з польськими вишами є успішним напрямком міжнародної діяльності ТНТУ та становить невід'ємну частину сучасної європейської системи вищої освіти.