Міністерство освіти і науки запрошує до участі у Конференції в рамках виставки «Зброя та безпека – 2018»

Міністерство освіти і науки пропонує закладам вищої освіти взяти участь у ХV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2018», що відбудеться 9 - 12 жовтня 2018 року на території Міжнародного Виставкового Центру (м. Київ, Броварський проспект, 15) одночасно і в єдиному форматі з ХІ Міжнародним авіакосмічним салоном «Авіасвіт ХХІ».

Виставкою на безоплатній основі передбачена можливість демонстрації перспективних розробок закладів вищої освіти у галузі техніки та технологій військового призначення, а також включення до офіційного каталогу виставки короткої інформації про заклади, які візьмуть участь у експозиції.

Крім того, у рамках заходу МОН спільно з Міністерством оборони організовують VІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Проблеми координації воєнно-технічної та оборонно-промислової політики в Україні. Перспективи розвитку озброєння та військової техніки».

Подати заявки на участь у зазначених заходах можна: до 27 липня — на участь у виставці, до 6 липня — на участь у конференції.

Більше інформації у листі МОНУ №1/9-358 від 01.06.2018