Естонці поділилися своїм досвідом у напрямку розвитку громадянського суспільства з науковцями ТНТУ

Зважаючи на потребу стимулювання наукових досліджень, публікацій та просвітницьких заходів у сфері розвитку громадянського суспільства і міжсекторальної співпраці, представники університету взяли участь у навчальному візиті до Естонії «Кращі практики співпраці місцевого самоврядування та громадянського суспільства».

До участі в заході були запрошені завідувач кафедри економіки та фінансів, д.е.н., професор Панухник Олена Віталіївна (докторська дисертація та низка наукових публікацій якої торкаються даної проблематики) та ст. викладач кафедри радіотехнічних систем Химич Григорій Петрович.

Пріоритетними напрямами розгляду під час навчального туру для представників ТНТУ стали питання розвитку неформальної освіти, створення умов та здійснення заходів, спрямованих на забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді в процесі співпраці громадських об’єднань, роботодавців, органів державної влади та місцевого самоврядування, сприяння інтеграції української молоді в європейське молодіжне співтовариство.