Школа знань «Політехнік»

У ТДТУ при центрі довузівської підготовки відкрито школу знань «Політехнік», діяльність якої спрямована на забезпечення умов для проведення профорієнтаційної роботи та здійснення якісної підготовки учнів випускних класів середніх навчальних закладів до незалежного оцінювання.

Робота школи знань «Політехнік» орієнтована на співпрацю ТДТУ із загальноосвітніми школами, ліцеями, гімназіями, професійно-технічними училищами і ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Спільна робота проводиться на основі договорів про співпрацю між навчальними закладами.

Основні завдання, які ставляться перед школою знань «Політехнік»:

  • активний пошук і відбір обдарованих випускників середніх навчальних закладів, особливо серед сільської молоді;
  • формування, розвиток і корекція професійних якостей молоді, забезпечення в учнів загальноосвітнього рівня, достатнього для вступу і навчання в університеті;
  • адаптація учнів до форм і методів навчання, які використовуються в університеті, до вимог, що ставляться до студентів університету;
  • підготовка учнів (на контрактній основі) до незалежного оцінювання навчальних досягнень з математики, географії, української мови і літератури, фізики (за вибором).

На даний час школа знань «Політехнік» працює на базі університету, Зборівського технічного коледжу ТДТУ, Гусятинського технічного коледжу ТДТУ, Доброводівського районного комунального технічного ліцею.

До співпраці на базі школи знань «Політехнік» запрошуються інші навчальні заклади.

Наша адреса:
вул. Руська 56, м. Тернопіль, 46001,
II навчальний корпус, кім. 49
тел.(0352) 52-71-44,
e-mail: dek_fkn@tu.edu.te.ua

Директор центру довузівської підготовки
М.І. Цепенюк.