Одеська письменниця презентувала свої книги у ТНТУ

В університеті відбулася творча зустріч з письменницею-романісткою Ксенією Заставською.

Як розповіла про себе авторка Оксана Присажнюк — псевдонім Ксенія Заставська — народилася та виросла в місті Одеса, закінчила Одеський національний економічний університет за спеціальністю «банківська справа», розпочала письменницьку діяльність з поетичної збірки «Фантазії на тему кохання».

Кожна її пісня або вірш — маленька історія життя та любові. Поступово маленькі історії Заставська перетворює у великі, красиві та інтригуючі розповіді з історичним сюжетом. Тому сьогодні Ксенія Заставська разом зі своїм видавцем, першим заступником генерального директора Видавничого дому «Простір» Оленою Нужною презентувала найновіший роман «Заломлення» та інші відомі книги — «STEK. Мереживо життя», «Талісман кохання», «Veto на щастя».

Ксенія Заставська зазначила, що «Заломлення» — це роман про події в Криму. У ньому проводяться паралелі між Одесою, щоб показати життя та позицію місцевих. Письменниця сподівається, що невдовзі її книгу прочитають і мешканці півострова.

Під час зустрічі присутні мали змогу ближче познайомитися із творчістю письменниці та дізнатися більше про її книги. Декілька своїх книг авторка передала науково-технічній бібліотеці університету.