На «Ярмарку вакансій» університет і міська рада підписали важливий договір про співпрацю

8 листопада 2018 року в Українському Домі «Перемога» відбувся «Ярмарок вакансій для органів місцевого самоврядування Тернопільської області», участь в якому взяли ректор та студенти нашого університету, представники влади, об’єднаних територіальних громад, працівники сфери освіти та студентська молодь Тернополя.

Захід проводився Тернопільською міською радою спільно з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується за підтримки USAID. Всі учасники мали змогу поспілкуватися з роботодавцями, отримати інформацію про наявні вакансії, написати резюме, а також знайти установи для проходження практики, стажування, і можливо, майбутнього місця працевлаштування.

Під час заходу було підписано меморандум між Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя та Тернопільською міською радою щодо формування муніципального замовлення спеціалістів для комунальних підприємств, установ, організацій міської ради з числа студентів університету. Підписантами виступили ректор університету, д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович та міський голова м. Тернополя Надал Сергій Віталійович.

Почесною гостею «Ярмарку вакансій» стала Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович, яка із зацікавленням поспілкувалась із студентами ТНТУ та побажала успіхів в процесі практичної реалізації їхніх знань та навиків.

Маємо надію, що наші студенти з користю провели час на «Ярмаку вакансій», визначивши для себе потенційні місця працевлаштування, а підписаний меморандум слугуватиме опорою для подальшої тісної співпраці міської ради Тернополя та університету.