Школа нових можливостей у ТНТУ відкрила двері для тернопільських школярів

8 листопада 2018 року відбулося перше заняття «Школи юного менеджера», слухачами якої стали учні 9 та 10 класів тернопільських шкіл № 3, 5, 9, 14, 18, 22, 26, 28. Хлопці і дівчата, які в майбутньому мріють збудувати успішну кар’єру менеджера, обрали навчання у школі, щоб краще ознайомитися з особливостями професії менеджера, а також навчальним процесом у вищому навчальному закладі.

Із успішним стартом слухачів привітали завідувач кафедри менеджменту у виробничій сфері Кирич Наталія Богданівна, декан факультету економіки та менеджменту Ціх Галина Володимирівна, студент 1 курсу гр. БМ-11 Кухарський Давид, студентка гр. БМ-41Філик Настя, а також випускники минулорічної «Школи юного менеджера» Шведа Тарас і Олійник Максим. Керівник та куратор «Школи юного менеджера» доцент Юрик Наталія Євгенівна ознайомила слухачів з подальшими планами та перспективами діяльності школи.

Було проведено перше ознайомче лекційне заняття на тему «Школа юного менеджера – школа нових можливостей». При допомозі студентів гр. БМ41, БМс42 слухачі школи також мали змогу зареєструватися в системі ATutor на курс «Школи юного менеджера».

Бажаємо юним менеджерам та викладацькому складу «Школи юного менеджера» успішного навчання та нових творчих досягнень!