Професор з Польщі прочитала лекції для студентів університету про стратегію сталого розвитку

У рамках програми Erasmus+ з 3 по 7 грудня 2018 року в ТНТУ перебувала з візитом представник Опольського технологічного університету проф. Івона Клосок-Базан. Професор прочитала лекції для студентів університету, тематика яких стосувалась основ сталого розвитку та пошуку шляхів його реалізації. Студенти активно долучились до обговорення екологічних проблем окремих регіонів України та Польщі, висловлювали та аргументували свої думки.

Під час проведення круглого столу «Екологічне виробництво: проблеми та шляхи вирішення» на кафедрі обладнання харчових технологій із проф. Івоною Клосок-Базан було обговорено можливі форми співробітництва та подальші напрями партнерства, можливості подальшої співпраці як у навчальній, так і у науковій сферах.

Зазначимо, що викладачі та студенти університету із 2014 року беруть активну участь у програмах академічної мобільності. Університет активно співпрацює з 16 партнерами, серед яких навчальні заклади Іспанії, Словаччини, Польщі, Франції, Німеччини, Литви та Португалії. Обміни в рамках цієї програми дають можливість як студентам, так і викладачам отримати нові знання й цікавий досвід.