Магістри ФЕМу — випускники!

7 лютого 2019 року в читальній залі науково-технічної бібліотеки університету відбулось урочисте вручення дипломів магістрам факультету економіки та менеджменту.

Дипломованими фахівцями цьогоріч стали понад півтори сотні випускників, зокрема 95 дипломів отримали випускники денної форми навчання, з них 39 — з відзнакою, та 71 студент заочної форми навчання, з них 12 — з відзнакою!

Щирими словами втіхи та гордості привітав випускників ректор університету проф. Петро Ясній, висловлюючи свою впевненість в успішному майбутньому кожного, хто навчався на факультеті економіки та менеджменту. Попри будь-яку відстань, яка може відділяти наших колишніх студентів від Альма-матер, двері університету завжди відкриті для них, — запевнив ректор.

Почесними гостями урочистої події стали: заступник міського голови Леонід Бицюра, духовний капелан університету отець Ярослав Шевчук, голова регіональної Ради підприємців Тернопільської області Володимир Гевко та Software developer компанії Forte Group Віталій Бицка. Кожен з них привітав випускників, зазначаючи на найважливіших моментах того майбутнього, яке очікує це покоління спеціалістів: на управлінських якостях та вольовому прагненні перемагати, бути кращим, розвивати закладену університетом базу умінь, компетенцій; на духовних принципах та потребі залишатись людиною попри найскладніші перепони; та на найважливішому — розумінні мети, задля якої магістри Тернопільського національного університету наполегливо йшли всі ці роки.

Незабутнє доповнення до урочистості створили емоційні виступи вокалісток факультету Сабіни Марцішко, Христини Кустуровської, Адріани Гарматюк, а ведучі вручення Софія Боднарук та Дмитро Якимець символічно отримали повноваження до повноправного проведення заходу від незмінного ведучого 2013-2018 років, а тепер магістра-випускника Михайла Осадчука, який сказав надзвичайно пронизливу та щиру промову.

Історія університету завжди буде зберігати яскраві спогади про усіх своїх випускників: про відмінницю навчання та активну громадську активістку Оксану Пантелімон, відмінницю навчання та організаторку СтудМіс Ольгу Дембіцьку (Стефанів), прекрасних учасниць танцювального колективу Studdens Оксану Королюк та Ірину Біліцу, активного учасника студентського самоврядування Олександра Терешка, талановитих читців Шевченківських вечорів Ольгу Черниш та Світлану Біду, надзвичайні соло Зоряни Реки.

Дякуємо усім випускникам, їхнім батькам та гостям, які зібрались задля цієї знакової події, а особливо професорсько-викладацькому складу факультету економіки та менеджменту за такий достойний випуск спеціалістів!

Фотоальбом події: bit.ly/2S3bIsG