Безкоштовний навчальний онлайн-курс
«Конфлікт інтересів: треба знати!»

Відповідно до листа МОН України від 18.02.2019 року №1/9-77 (PDF, 6.2 MiB) з метою підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання конфлікту інтересів, а також попередження вчинення порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції» пропонуємо ознайомитися з інформацією Національного агентства з питань запобігання корупції про безкоштовний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики».

Курс розроблений з метою удосконалення базових знань про конфлікт інтересів та покликаний підвищити ефективність виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень з урахуванням тих помилок та проблемних питань, які були виявлені під час правозастосовної практики.

Цей онлайн-курс допоможе особам, у діяльності яких виникає конфлікт інтересів, а також тим, хто такий конфлікт інтересів зобов’язаний врегульовувати.

Зокрема, в поглибленому онлайн-курсі буде можливість ознайомитися з переліком типових ситуацій, які зумовлюють наявність у особи приватного інтересу, детальніше вивчити питання щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю корпоративних прав, ознайомитися з типовими помилками при врегулюванні конфлікту інтересів, щоб не допускати їх в своїй діяльності та інші актуальні з точки зору правозастосування питання.

Слухачі курсу матимуть змогу попрацювати над практичними завданнями, отримати інфографіку про основні законодавчі вимоги щодо конфлікту інтересів та пов’язані з ним обмеження, оцінити рівень отриманих знань, пройшовши відповідне тестування, а у разі успішного проходження тестування — отримати сертифікат.

Ознайомитися з програмою курсу та зареєструватися можна тут: онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!»