Українських студентів запрошують взяти участь у конкурсі есе на тему майбутнього політики Східного партнерства

31 січня 2019 року міністри закордонних справ Литви та Польщі Лінас Лінкявічюс та Яцек Чапутовіч підписали Меморандум про розуміння щодо організації конкурсу студентських есе на тему «Майбутнє політики Східного партнерства» на здобуття нагороди міністрів закордонних справ.

Правила конкурсу

  • Конкурс відкритий для всіх студентів з університетів країн Східного партнерства, зокрема й з України;
  • Студенти повинні бути громадянами однієї з країн Східного партнерства;
  • Учасники пишуть есе англійською мовою;
  • Вимоги: есе потрібно надати у форматі MS Word (.doc або .docx.) або у форматі PDF (.pdf); шрифт – Times New Roman; розмір шрифту – 12; інтервал – одиничний; кількість слів у одному есе – від 5 000 до 6 000 (від 10 до 12 сторінок формату А4);
  • Кожен аплікант може подати лише одну заявку;
  • Есе потрібно внести в електронну форму разом із підписаною автором(кою) декларацією про те, що ця робота належить йому (їй), а також його (її) резюме, яке містить таку контактну інформацію: номер телефону, адресу електронної пошти та адресу для кореспонденції.
  • Кінцевий термін подання заявок – 5 квітня 2019 року.

Примітка: У випадку Вірменії, Азербайджану та Білорусі есе потрібно подавати до посольств Польщі у цих країнах, а у випадку з Грузією, Республікою Молдова та Україною – до посольств Литви в цих країнах.

30 квітня 2019 року буде оголошено одного переможця від кожної країни Східного партнерства.

Нагорода

Переможці отримають запрошення на один з цьогорічних політичних заходів високого рівня, організованих з нагоди 10-ї річниці Східного партнерства. Переможці також отримають почесні вітальні листи від Міністра Литовської Республіки та Міністра Республіки Польща.

Зацікавлені в участі студенти можуть звернутися за подальшою інформацією до посольства Литви в Україні, а також у відділ міжнародного співробітництва ТНТУ, каб. 30, корп. 2, вул. Руська, 56.