Міжнародне науково-технічне співробітництво стало приводом для зустрічі українських та польських колег

6 - 7 березня 2019 року в університеті з метою обговорення питань організації міжнародного науково-технічного співробітництва перебував з робочим візитом Павел Рубіньскі, генеральний директор фірми «Ruland» (Польща), яка входить до складу міжнародної корпорації Ruland Engineering & Consulting.

У рамках візиту пройшла зустріч з адміністрацією університету, було презентовано діяльність фірми та розглядалися умови стажування студентів ТНТУ на виробничих потужностях підприємства з можливістю їх подальшого працевлаштування.

Діяльність польських колег спрямована на виробництво обладнання та установок для харчової та переробної промисловості, тому гість охоче відвідав кафедри, які готують спеціалістів даної галузі, а саме кафедру технологій та обладнання зварювального виробництва та кафедру обладнання харчових технологій.

Сподіваємось, що студенти цих напрямків оберуть для себе можливість ознайомитися з передовими європейськими технологіями фірми «Ruland» та пройти стажування на даному підприємстві.

Програма зустрічі охоплювала також відвідини технічного коледжу ТНТУ.