У ТНТУ презентували бізнес-курс MESH

14 березня 2019 року відбулась вступна лекція курсу MESH у конференц-залі комплексу "Політехнік". Організатором курсу та ключовим спікером вступної лекції виступив Тарас Демкура, кандидат економічних наук, віце-президент з питань регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ІСС Ukraine, незалежний підприємець та меценат.

Студенти нашого університету мали можливість долучитися до курсу за сприяння кафедри промислового маркетингу та безпосередньої ініціативи ректора університету, доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента НАН України, заслуженого діяча науки і техніки України Петра Володимировича Яснія, який відкрив захід.

«Досвід практиків — то безцінний досвід, якого потребують не лише студенти, але й викладачі, бо Тренди часу того вимагають. Розвиток бізнес навичок та формування підприємницького мислення, робота над персональним брендом — запорука успіху. Власна інноваційна бізнес-ідея (стартап) за підсумками бізнес-курсу MESH стане винагородою та бажанням зростати професійно», — зазначив ректор.

Бізнес-курс MESH є безкоштовним практико-орієнтованим навчальним бізнес-інтенсивом, спрямованим на формування навичок підприємливості у молоді.

Чимало студентів факультету економіки та менеджменту уже скористались шансом та зареєструвались на курс, щоб мати можливість відвідати наступні лекції.

Курс передбачає 8 лекцій. Так, 21 березня, у четвер, в ТНТУ відбудеться наступна лекція на тему: "З чого почати створення власної справи?", прослухавши яку, учасники матимуть навики операційно керувати власним бізнес-планом, правильно інвестувати у справу та розпоряджатися прибутком.

Спікери лекції #2:

  • Руслан Савчишин, засновник компанії MagneticOne та групи ІТ-компаній MagneticOne Group, засновник Благодійного Фонду MagneticOne.Org, співзасновник компанії Yaware, співзасновник та член наглядової ради Асоціації роботехніки України та TAIT — Тернопільської асоціації ІТ.
  • Ігор Костюк, депутат Тернопільської міської ради (член комісії з питань бюджету та фінансів). Куратор тренінгового центру X- team.
  • Роман Рудий, підприємець, спорстмен. Прагне керувати бізнесом у сучасний спосіб, який відображає його цінності. Знає, як зробити здоровий спосіб життя не лише хорошою звичкою, але й бізнес-проектом.

Успішні тренери навчать:

  • Основам маркетингу та підприємницької культури
  • Інструментам персонального брендингу
  • Навичкам ефективного управління бюджетом
  • Мистецтву онлайн та офлайн комунікації

Дізнатись про деталі курсу та долучитись до курсу можна також за посиланням: mesh.com.ua/