Плани подальшого співробітництва обговорили представники ТНТУ в Університеті Валенсії (Іспанія)

Представники ТНТУ взяли участь у 2-му міжнародному тижні кредитної мобільності (2nd International Credit Mobility Week), який проводився з 4 по 8 березня в Університеті Валенсії (Іспанія).

Нагадаємо, що Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя є партнером проекту «Еразмус + КА1 — Міжнародна Кредитна Мобільність» з Університетом Валенсії (Іспанія) уже впродовж 4 років, що дозволяє успішно реалізовувати програму академічних обмінів та студентської мобільності.

Під час заходу наші делегати разом із представниками з Ізраїлю, Південної Кореї, Марокко, Боснії і Герцеговини, Сербії, Казахстану, Росії та Білорусії стали активними учасниками низки спланованих робочих сесій на тему «KA107 Erasmus+ International Credit Mobility: Internationalizing Higher Education Institutions beyond the European borders”. Програма тижня мобільності складалась із презентацій приймаючого та партнерських університетів, зустрічей із адміністрацією, керівником та представниками міжнародного офісу, участі у круглих столах та тренінгах де обговорювались окремі проблемні питання співпраці в рамках міжнародних програм обмінів.

Учасники тижня кредитної мобільності: завідувач кафедри, професор Вітенько Тетяна Миколаївна, перекладачі відділу міжнародного співробітництва Івашків Дана Юріївна та Зубкова Вікторія Володимирівна, а також професор кафедри економіки та фінансів Мариненко Наталя Юріївна) відвідали навчальні корпуси, факультети, дослідні центри, бібліотеку та науковий парк найбільшого освітнього закладу Валенсії. Це дозволило ознайомитись із передовим досвідом та досягненнями партнерського університету у міжнародній діяльності, обговорити аспекти участі студентів та співробітників закладів вищої освіти у міжнародних проектах, розширити ділові контакти та окреслити плани подальшого співробітництва.