У ТНТУ студентам пропонують взяти участь у стипендіальній програмі німецької економіки для України

12 квітня 2019 року в читальному залі науково-технічної бібліотеки університету відбулася презентація програми «Стипендіальна програма німецької економіки для України».

Програма пропонує активним і мотивованим студентам унікальну можливість пройти профільне стажування і отримати практичний досвід у провідних підприємствах Німеччини. До учасників програми належать деякі дослідницькі інститути, що надають місця аспірантам і студентам, які пов’язують своє майбутнє з науковою діяльністю. Подавати заявки можуть випускники або студенти, які на момент стажування закінчили щонайменше два курси за такими напрямами: сільське господарство, фінанси, страхування, банківська справа, математика, економіка, транспорт та логістика, енергетика, машинобудування, економічна інформатика, мехатроніка, цивільне та промислове будівництво, електротехніка, комп’ютерні науки, хімія, біологія, політологія, германістика тощо.

Вимоги:

  • Вікове обмеження для стипендіатів — 30 років.
  • Заявник має володіти англійською мовою. Знання німецької мови вітаються. Наявність мовного сертифікату не є необхідною умовою.

Проект фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва і розвитку та впроваджується Німецьким товариством економічної співпраці і Торгово-промисловою палатою України.

Участь у програмі безкоштовна.

Заявки подаються з 1.05.2019 до 15.06.2019 на електронну адресу: bewerbungen-giz-stipendienprogramm-ukraine@giz.de

За додатковою інформацією звертатись у відділ міжнародного співробітництва, каб. №30 корпус №2.