Запрошуємо на лекцію академіка Української Академії наук доктора Богдана Будзана

22 травня 2019 року о 13.00 в університеті (навч. корп. №2, ауд.79) відбудеться відбудеться лекція академіка Української Академії наук д-ра. Богдана Будзана на тему: «Самореалізація сучасної людини в умовах Четвертої індустріальної революції».

У лекції будуть подані думки, спостереженнями та передбаченнями про те, на що важливо звертати увагу в процесі самореалізації сучасної людини в умовах Четвертої Індустріальної революції і чого найбільш важливого і фундаментального не можна упустити в процесі не тільки адаптації до мінливого світу, але й впливу на цього через постійне самовдосконалення сучасної людини.

Буде запропоновано: обговорити важливість освоєння та розвитку практичних навичок для успіху людини у мінливому світі Четвертої індустріальної революції; розглянути питання важливості цілеспрямованого навчання молодих людей і сьогоднішніх студентів для отримання професій, які готує ця революція, що вривається у наше майбутнє як цунамі; ознайомитись з характеристиками окремих професій, яких не було раніше і потреба в яких вже має місце сьогодні і зростатиме в майбутньому; описані п’ять важливих сфер, в яких означені затребувані професії майбутнього, над підготовкою до яких варто активно працювати як викладачам, так і студентам та відзначено які знання та навички є значущими для підготовки фахівців майбутнього.

У відвертій відкритій формі лектор також поділиться досвідом та надбаними знаннями, концентруючись на постійному самовдосконаленні як рушійній силі реалізації своєї життєвої місії. Після виступу можна буде придбати нову книгу «Дорогою до себе. Майже сповідь» і отримати автограф автора.

Професійний коуч та бізнес-консультант власників та керівників бізнесу. Академік Української Академії Наук, кандидат технічних наук, фахівець з менеджменту та бiзнес-освiти. Здобув спеціальну освіту в Україні, Швейцарії, Австрії, Канаді, Італії, Англії та США. В доробку понад 160 наукових та науково-публіцистичних статей та есе, присвячених науково-технічним та суспільно-економічним проблемам, питанням розвитку бізнес-освіти в Україні. Автор монографії “Менеджмент в Україні: сучасність і перспективи”, книг «Роздуми менеджера» та «Дорогою до себе. Майже сповідь». Заслужений працівник освіти України. З 1996 по 2005 очолював першу в Україні бізнес-школу «МІМ-Київ». Був головою Міжнародного фонду «Відродження», президентом фонду «Українська фундація менеджменту». Сьогодні працює старшим радником Агропромхолдингу «АСТАРТА».