Виставка творчих робіт стала окрасою університету

Урочисте відкриття виставки творчих робіт студентів та працівників університету відбулося 20 травня 2019 року в оновленому фойє головного навчального корпусу.

В експозиції виставки — автентичне старовинне вишиття, вишиванки та рушники наших бабусь та прабабусь, а також сучасні роботи — вишиті сорочки, спідниці, суконки. Левову частку виставки зайняли вишиті бісером та хрестиком картини, пасхальні та весільні рушники, серветки, подушки. Серед експонатів — фотороботи, малюнки олівцем та аквареллю, іграшки в'язані гачком, в'язані светри. Особливу увагу відвідувачів привернули гончарні роботи, які представив цьогорічний Мітер ТНТУ Олесь Джигринюк, а також роботи виготовлені з кавових зерен. З нагоди Всесвітнього дня вишиванки вишиваним рушником прикрасили і погруддя Івана Пулюя.

Слова вітань для присутніх та всіх, хто люб'язно надав свої роботи для виставки, лунали від ректора університету, члена-кореспондента НАН України, професора Петра Яснія та керівника відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Оксани Гарматюк.

Щира українська пісня у виконанні студентів Технічного коледжу ТНТУ ім.І.Пулюя Тетяни Дзюби й Івана Нагачевського та студентки університету Адріани Гарматюк доповнила урочисте дійство.

На завершення заходу ведучі Софія Бондарук та Назар Шрам запросили присутніх оглянути виставку, яка відкрила щедре розмаїття талантів студентів та працівників.