ТНТУ вітає гостей зі Шмалькальдена (Німеччина)

Університет приймає теплі вітання з 59-ою річницею створення від закордонних партнерів.

21 травня 2019 року в університет завітали представники Університету прикладних наук Шмалькальдена (м. Шмалькальден, Німеччина): ректор вишу, професор Ельмар Хейнеман та Маркус Хорнунг — керівник міжнародного відділу Університету. Тісні партнерські стосунки, що тривають понад сім років, мають свій подальший розвиток та приносять освітні результати. Відтепер студенти трьох факультетів нашого університету, а саме прикладних інформаційних технологій та електроінженерії; інженерії машин, споруд та технологій; комп’ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії матимуть можливість навчатись в університеті Німеччини. Зустріч ректорів — професора Петра Яснія та професора Ельмара Хейнемана завершилась урочистим підписанням угод щодо спільних програм подвійних дипломів освітніх рівнів бакалавр та магістр.

Гості також мали можливість побувати у музеї Івана Пулюя, ознайомитись з виставкою творчих робіт студентів та працівників університету та насолодитись неймовірною красою нашого міста під час цікавої екскурсії.

Сподіваємось, що у найближчому майбутньому до студентів, які на даний час навчаються в Університеті прикладних наук Шмалькальдена, доєднаються вмотивовані та наполегливі представники студентської спільноти нашого університету. Тому усіх охочих взяти участь у програмі подвійних дипломів з Університетом прикладних наук міста Шмалькальден (Німеччина) просимо звертатись у відділ міжнародного співробітництва к. 30, навч. корпус №2. Реєстрація на участь у програмі розпочинається 24 травня 2019 року.