Новий міжнародний досвід під час стажування отримала
доцент ТНТУ

З 13 по 17 травня доцент кафедри економіки та фінансів, к.е.н., доц. Крамар І.Ю. стажувалася у Вищому професійному державному університеті в Нисі (Республіка Польща) в рамках академічної мобільності за програмою Erasmus+.

Під час перебування у польському ВНЗ доцент прочитала лекції для студентів з питань бюджетування та контролінгу, а також провела бізнес-воркшоп.

Крамар І.Ю. взяла участь у заходах, проведених в рамках міжнародного тижня, де представила ТНТУ, розповівши про перспективні напрямки співпраці з університетом, його науково-дослідний, освітній потенціали та провела ряд зустрічей із представниками ЗВО-учасників з різних країн, зокрема Албанії, Індонезії, Косово та Мексики на предмет подальшої співпраці у навчальній, науковій та організаційній сферах.

Також під час візиту відбулася робоча зустріч із керівником Індо-Європейського Центру в м. Ниса Анною Опалкою, в ході якої обговорено питання організації проведення спільних заходів та співпраці з Індо-Європейським Центром ТНТУ. Обидва центри є представниками Індо-Європейської Освітньої Фундації (м. Варшава, Республіка Польща) в Польщі та Україні відповідно.

Поспілкувалася Крамар І.Ю. і зі студентами Тернопільської політехніки, які навчаються у Вищому професійному державному університеті в Нисі за програмою академічної мобільності Erasmus+.