Студенти успішно завершили тренінговий курс від компанії «Нова Пошта»

У рамках співпраці з компанією «Нова Пошта» на базі університету був реалізований проект «Круто». Студенти мали змогу долучитися до серії практичних тренінгів, які щотижня проводили тренери компанії «Нова Пошта». Усього відбулося 12 модулів: управління конфліктами, бізнес-презентації, тайм-менеджмент, сервіс, продажі, комунікації та інші необхідні напрями, які будуть корисними у будь-якій сфері.

Для студентів — це був гарний досвід і нагода розібратися, що потрібно для побудови успішної кар’єри та можливість підготуватися до роботи у реальному бізнесі, розвинути власні комунікативні здібності та, зрештою, весело і з користю провести час.

Завершальний етап проекту відбувся в червні на Київському інноваційному сортувальному об’єкті «Нової Пошти» (КІТ), в якому взяли участь представники університету. Екскурсії, ділові ігри, нагородження та фуршет — таким запам'ятався графік насиченого дня усім учасникам.

Вітаємо студентів Пелипишина Степана (ст.гр. БМ-41), Крочака Віталія (ст. гр. БРс-41), Герасиміва Івана (ст. гр. ПКм-51), Яценка Дмитра (ст. гр. СІ-41) та Столяра Максима (ст. гр. РБМ-51), які успішно завершили тренінговий курс та були нагороджені грамотами та цінними призами, зокрема хлопці отримали сертифікати на вивчення іноземної мови від "Перших Київських курсів іноземних мов".

Плідна співпраця університету з компанією «Нова Пошта» засвідчена Меморандумом та, маємо впевненість, буде розвиватися і в майбутньому.