Адріана Гарматюк — лауреат ІІ премії Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зіркові Хвилі Талантів 2019»

Студентка факультету економіки та менеджменту Адріана Гарматюк успішно представила наш університет на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зіркові Хвилі Талантів 2019» та нагороджена Дипломом лауреата ІІ премії.

Адріана Гарматюк, яка навчається на магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», є активним учасником культурно-мистецьких заходів, що проводяться в університеті й неодноразово брала участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях. Цьогоріч дівчина порадувала ще одним успішним виступом, виконавши дві пісенні композиції та отримавши з максимальних 40 балів – 39 балів. Високий результат приніс нашій учасниці одну з найвищих нагород фестивалю.

«Мені було надзвичайно приємно представляти університет на фестивалі-конкурсі, що проходив у Львові та зібрав учнівську й студентську молодь з різних куточків України та з закордону. Відродження, збереження і розвиток національних культур, знайомство з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обмін досвідом роботи та створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості — таким був меседж заходу», — зазначає лауреат конкурсу Адріана Гарматюк.

Вітаємо Адріану та бажаємо їй нових творчих перемог!