Відомий менеджер прочитає лекцію для студентів та викладачів університету

16 вересня 2019 року о 14:30 у читальному залі науково-технічної бібліотеки університету відбудеться лекція академіка Української академії наук Богдана Будзана для студентів та викладачів на тему: «Роль лідерства в досягненні успіху людини і реалізації її життєвої місії».

Лекція присвячена суті лідерства, ролі лідера у досягненні успіху в житті та бізнесі, а також важливості особистого лідерства на пошук сенсу життя людини та виконання її життєвої місії через постійне самовдосконалення.

Професійний коуч та бізнес-консультант власників та керівників бізнесу. Академік Української Академії Наук, кандидат технічних наук, фахівець з менеджменту та бiзнес-освiти. Здобув спеціальну освіту в Україні, Швейцарії, Австрії, Канаді, Італії, Англії та США. В доробку понад 160 наукових та науково-публіцистичних статей та есе, присвячених науково-технічним та суспільно-економічним проблемам, питанням розвитку бізнес-освіти в Україні. Автор монографії “Менеджмент в Україні: сучасність і перспективи”, книг «Роздуми менеджера» та «Дорогою до себе. Майже сповідь». Заслужений працівник освіти України. З 1996 по 2005 очолював першу в Україні бізнес-школу «МІМ-Київ». Був головою Міжнародного фонду «Відродження», президентом фонду «Українська фундація менеджменту», головою Наглядової ради благодійного фонду «Повір у себе». Сьогодні працює старшим радником Агропромхолдингу «АСТАРТА» .